Роби Уилямс с провокация по време на откриването на Световното


В. Мухарски

Роби Уилямс с провокация по време на откриването на Световното

С прекрасна церемония бе открито на Световното първенство по футбол в Русия. Известният поппевец Роби Уилямс забавлява феновете с хитовете си "Let Me Entertain You", "Feel" и "Angels". Той излезе на импровизираната сцена на стадион "Лужники" в Москва, в компанията на руската оперна певица от татарски произход Аида Гарифулина, която също обра овациите на феновете по трибуните.


Доста любопитен момент се получи към края на церемонията. Тогава Уилямс изпя друг свой хит - "Rock DJ" и в един момент се обърна към една от камерите и показа среден пръст на милиони, които го гледат по телевизията.

Иначе трябва да се отбележи, че по време на шоуто беше изпълнена и музика на руския композитор Пьотър Илич Чайковски.

Преди началото на церемонията легендарният испански вратар и световен шампион през 2010 година Икер Касийяс изнесе заедно с руския модел Наталия Водянова Световната купа на стадиона и я двамата я показаха на публиката.

Броени минути преди началото на първия мач от Световния шампионат пред хилядите фенове на “Лужники" изнесоха реч президентът на Русия Владимир Путин и президентът на ФИФА Джани Инфантино. В мача на откриването един срещу друг се изправят домакинът Русия и Саудитска Арабия.

  Сподели
945