Кадиров: Стадионът гръмна, когато Салах се появи на пистата


Н. Гавазов

Кадиров: Стадионът гръмна, когато Салах се появи на пистата

Главата на Чеченската република Рамзан Кадиров разказа за срещата си с нападателя на националния отбор на Египет Мохамед Салах, който от вчера се намира в Грозни, където е базата на "фараоните" за финалите на Мондиал 2018.

"Много ми хареса, че хилядите, дошли на първата тренировка на националния отбор на Египет, се отнесоха с голямо уважение към гостите. Стадионът буквално гръмна от възторг, когато с нападателя на египтяните и на Ливърпул Мохамед Салах  се появихме на пистата. Със Салах заедно дойдохме от хотел Локал. Мохамед бе много развълнуван, виждайки колко много е обичан в Чечня. Той изрази своите благодарности за топлия прием.

Посланикът на Египет в Русия и наставникът на националния отбор на Египет Ектор Купер с голяма признателност говореха, че в Грозни са създадени прекрасни условия за почивка и тренировка на отбора.

Световното е още една възможност за популяризиране на футбола в нашата страна. Ние ще се възползваме от тази възможност. Неприятелите на Русия изляха много жлъч върху нас, опитвайки се да застанат на нашия път. Но президентът Владимир Путин и отбора му доказаха, че няма задачи, пред които да е безсилна нашата велика родина - Русия", заяви Кадиров.

  Сподели
428