Англия ще загуби първи точки в Днепропетровск


.

Англия ще загуби първи точки в Днепропетровск

Украйна приема Англия в интересен двубой от програмата на Световните квалификации. Гостите са се класирали за шампионата в ЮАР, но за домакините срещата е ключова в задочния им спор с Хърватия за място на баражите.

Украйна до този момент е на трета позиция в група 6, изоставайки на 2 точки зад втория Хърватия, но и с мач по-малко. До края домакините на следващото Европейско трябва да освен Англия и Андора като тук трите точки изглеждат сигурни. Сигурна изглежда обаче и победата на “шахматистите” над Казахстан в Астана, така че Украйна трябва задължително да бие албионците.

Както личи това няма да е лесна задача. Тимът на Фабио Капело е безгрешен до този момент, а в последните си 2 мача вкара 11 гола – 6:0 над Андора и 5:1 над Хърватия. В допълнение със силната защита, която имат “трите лъва” изглежда, че този път са сред фаворитите за титлата в ЮАР. Засега целта им е да завършват квалификациите само с победи. Предстои да видим дали това ще се случи срещу много по-мотивиран, но и изнервен съперник. Любопитното за този мач е, че за пръв път в историята на телевизията той няма да бъде предаван пряко в Англия, а ще може да се гледа само в интернет. Причината е, че телевизията, която има правата за Квалификациите – Сетанта фалира.

Най-големият отсъстващ в съставана Украйна ще е защитникът на Барселона Дмитро Чигрински. Аут са още Андрей Русоланд и Витали Манджук. Тарас Михалик и Александър Алиев се завръщат.

В Англия проблеми с контузии няма като не е ясно кой ще е на вратата, тъй като Дейвид Джеймс се завърна и може да измести Робърт Грийн.

Изключително интересно ще е да видим дали англичаните ще подадат ръка на Украйна или на Хърватия. Между тях и втория състав има неприязън, но и амбицията за безгрешен ход в квалификациите е налице. При всички случаи, ако Капело реши да не експериментира със състава, Англия е по-силна от Украйна. Колко ще са мотивирани звездите на гостите е друг въпрос. Мачът е троен, но ни ще предложим като вероятен изход равенството.

Последни 5 мача:
Украйна: РППРЗ
Англия: ППППП

Коефициенти на bwin:
Украйна – 2,65
Равен – 3,45
Англия – 2,40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
37