Испания ще прегази Нова Зеландия в Рустенбург


.

Испания ще прегази Нова Зеландия в Рустенбург

Европейският шампион Испания стартира срещу тима на Нова Зеландия участието си в турнира за Купата на Конфедерациите в южноафриканския град Рустенбург. Тимът на Висенте дел Боске е не победен вече 32 мача, но трябва да внимава тъй като “кивитата” бяха близо до изненадата срещу Италия в контрола играна през седмицата.

За “Ла Фурия” това е първо участие в малкото световно, но пък тимът е най-големият фаворит за трофея. Причината е, че иберийците са със самочувствието на шампиони на Европа, а и се подреждат на първа позиция в световната ранглистата на ФИФА. Групата, която трябва да преодолеят също не е тежка. Освен Нова Зеландия тук са още домакина ЮАР и шампиона на Азия Ирак, които откриват турнира.

Нова Зеландия от своя страна има повече опит в този турнир. За островитяните това е трето участие. Тимът ще се надява да се представи по-добре от предишните два пъти, в които не взе дори точка. В световната ранглиста “кивитата” са на 82 позиция. Както споменахме обаче те се представиха изключително добре срещу световния шампион Италия през седмицата, като в крайна сметка загубиха с 4:3.

Нова Зеландия ще заложи на състава, който игра срещу Италия като основната заплаха за Касияс ще бъде Крис Килън. Възможно е наставникът на тима Рики Хърбърт да заложи на повече халфове за сметка на човек в атаката.

Висенте дел Боске даде почивка на някои свои футболисти в контролата с Азербайджан. Давид Силва, Серхио Рамос, Карлес Пуйол и Шави ще се завърнат в титулярния състав. Жерард Пике е под въпрос. 

Естествено е този мач Испания да наложи волята си и да вземе първите си три точки по пътя към следващата фаза. Колкото по-рано европейците отбележат първия си гол, толкова повече попадения ще видим във вратата на Мос.

Вероятни състави:

Нова Зеландия: Мос, Мулиган, Локхед, Вичелич, Бойенс, Елиът, Барън, Бертос, Браун, Смелтц, Килън

Испания: Касияс, Рамос, Албиол, Пуйол, Капдевила, Касорла, Шави, Шави Алонсо, Силва, Торес, Вия

Последни 5 мача:

Нова Зеландия: ЗРЗЗП
Испания: ППППП

Прогноза: Нова Зеландия – Испания 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
65