Италия ще вземе важна победа в Подгорица


.

Италия ще вземе важна победа в Подгорица

Италия гостува на Черна гора в 5-ия си двубой от квалификационна група 8 за Мондиал 2010. “Адзурите” са лидер в групата с 12 точки, колкото има и тима на Ейре. Черногорците пък заемат 4-ата позиция с 2 спечелени точки, но от 3 изиграни мача.

Черна гора вече показа, че е много корав съперник като направи равенство 2:2 с България, в което “трикольорите” изравниха в последните секунди. След това отново в Подгорица и Ейре сгреши – 0:0. Третият мач на Черна гора бе срещу Италия, но в Лече и балканците паднаха отново след силна игра с 2:1. С играчи като Вучинич, Бошкович и Йоветич черногорците ги очакват много победи до края на тези квалификации, тъй като тимът е доста по силен от Грузия и Кипър. При добро стечение те могат да атакуват дори поне второто място, въпреки че ще им трябва доста късмет. Тимът има проблем в атака, тъй като Мирко Вучинич е наказан.

Няколко звезди липсват от състава на Италия пристигнал в Подгорица. Дел Пиеро и Касано не бяха повикани от Липи. Салваторе Бокети, Марко Мота и Джанаполо Пацини са новите имена в редиците на световния шампион, който след победите над Кипър с 2:1, Грузия с 2:0 и Черна Гора 2:1 и равенството 0:0 с България върви към логично класиране като първенец в групата. Иначе последно тимът се събра за контрола с Бразилия на “Емирейтс” в Лондон, която загуби с 0:2 и това спря серията на Мачрело Липи от мачове без загуба. Важни фигури като Гатузо, Тони,
Перота и Джилардино са контузени, но тим като Италия винаги може да намери достойни заместници.
Равенството далеч няма да учуди никога, тъй като класата на Черна гора вече ни е позната. Италия обаче е световния шампион и като такъв ще иска от рано да си осигури класирането за следващия шампионат. С една победа, макар и трудна това почти на 90% ще бъде гарантирано.

Вероятни състави:

Черна гора: Поекшич, Баса, Танасиевич, Батак, Пейович, Вукчевич, Боскович, Божович, Дрънчич, Йоветич, Джалович

Италия: Буфон, Дзамброта, Канаваро, Киелини, Гросо, Де Роси, Пирло, Паломбо, Ди Натале, Куляреала, Якуинта

Последни 5 мача:
Черна гора: ПЗРРР
Италия: ЗРПРП

Прогноза – 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
76