Германия ще се затрудни, но ще бие Италия


М. Мехмед

Германия ще се затрудни, но ще бие Италия

В контролна среща един срещу друг ще се изправят националните гарнитури на Германия и Италия. Световните букмейкъри сочат Бундестима за фаворит в този двубой след доброто му представяне от Световното първенство през 2010 година насам.

За „Скуадра адзура" Мондиалът в Южна Африка бе с фатален край, за разлика от представянето на тима през 2006 година, когато триумфира със Световната купа. Философията на италианския специалист Чезаре Прандели обаче е да наложи нова генерация футболисти, които да върнат славните времена на националния тим.

В състава на Германия силно впечатление правят опитните Бастиян Шванщайгер, Мирослав Клозе и Лукаш Подолски, които се допълват от талантливите Месут Йозил, Томас Мюлер и Сами Кедира.

Гостите от Италия, които винаги са се славили със силна защита пък личат имената на Матиа Касани,Андреа Ранокия, Джорджо Киелини и Доменико Крискито. В предни позиции се разчита на Антонио Касано, Марко Бориело и Джузепе Роси. Най-опитните имена в състава на гостите са вратарят Джанлуиджи Буфон и полузащитникът Джузепе Роси. Тиаго Мота пък получи първата си повиквателна от италианския национален отбор и се очаква да запише дебют.

Въпреки ,че мачът е приятелски се очертава зрителите да наблюдават наистина оспорвани 90 минути между двата отбора.

Ако преминем към прогнозата за този двубой, ще трябва да отбележим, че ще се изиграе на стадион „Сигнал Идуна Парк" в Дортмунд. Все пак, и по-големият опит на немците също ще си каже тежката дума и домакините ще стигнат до победата. В никакъв случай не подценяваме Италия, но немците ще отбележат поне гол повече от тях в предстоящата среща.

Точен резултат: Германия - Италия 2:1

* Срещата ще се изиграе в Германия

* Германия победи 5 от последните си 7 мача, а в останалите два не допусна загуба

* 5 от тези срещи на „немците" завърши с над 2.5 гола

* Италия не загуби последните си 5 мача

* В последните 8 мача на Италия, 4 завършиха с над 2.5 гола и толкова с под 2.5 гола

* Италия няма загуба от Германия в последните 4 мача между двата отбора

* В четири от последните пет двубоя между двата тима завършиха с под 2.5. гола

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
4