Бенитес: С Лил ни чака труден мач


.

Бенитес: С Лил ни чака труден мач

Мениджърът на английския Ливърпул Рафаел Бенитес предупреди, че срещата с френския Лил, която предстои на тима му в Лига Европа, ще е далеч по-трудна от последния мач във Висшата лига с Портсмут. Той призова играчите си да не мислят за предстоящото гостуване на „Олд Трафорд" в неделя, а да се съсредоточат върху предстоящият двубой от Лига Европа, защото това е последен шанс за спечелване на нещо голямо през сезона.

„С Портсмут двубоят не бе кой знае колко тежък, което си пролича и от крайния резултат. Срещу Лил обаче далеч няма да е същото, защото това е един добър европейски отбор. Също така имаме да заличаваме и пасив от един гол, а противникът ни ще се стреми да не допусне това. Трябва да сме сигурни, че сме отбелязали, а в същото време да не допускаме попадение в собствената си врата", коментира испанският специалист на вчерашната пресконференция.

„В неделя ни предстои много тежък мач на „Олд Трафорд". До последно ще се борим за място в Четворката, но сега преди всичко трябва да обърнем внимание на двубоя от Лига Еавропа. Ако играем съсредоточено в защита и задържаме повече топката ще се поздравим с успех"

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
108