ХИК ще победи Берое във Финландия


FUTBOL-TV

ХИК ще победи Берое във Финландия

ХИК Хелзинки - Берое
Стадион: "Сонера", Хелзинки
Дата: 21.07.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Падрей Сътън (Ирландия)


Берое гостува на ХИК Хелзинки в среща-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа. Първият двубой в Стара Загора завърши наравно - 1:1 и това до известна степен наклони везните в полза на тимът от Финландия. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - 1.

В отбора на Берое има малко проблеми преди предстоящия мач. Защитникът Илия Миланов и нападателят Радослав Кирилов тренират на облекчен режим заради проблеми. Ситуацията с двама не е сериозна, като очакванията са те да бъдат готови за двубоя с финландците. Не се знае обаче дали са готови за пълни 90 минути в толкова възлов мач и не е изключено да останат на пейката и да се появят в игра след почивката.

Добрата новина за бронзовите медалисти от миналия сезон е, че защитникът Венцислав Василев, който бе сменен принудително в първия мач, вече тренира наравно със съотборниците си. Бившият играч на ЦСКА със сигурност ще е сред стартовите 11 на своя отбор. Единственият, който е твърдо аут за двубоя, е Атанас Зехиров. Неговата травма продължава да е сериозна, но очакванията са той да бъде готов за началото на сезона у нас.

"Финландците са с предимство с оглед на резултата. Не отиваме като обречени. Отиваме да се надиграваме. Надявам се да постигнем добър резултат и да се приберем с удовлетворение от добре свършената работа. Феновете са ни подкрепяли винаги. Разчитаме на тях. Те са 12-ия играч. Помогнаха ни много в Баня Лука. Усещахме тяхната подкрепа и в първия мач с ХИК. Винаги е хубаво, когато феновете са зад отбора. Не мога да определя шансовете в цифри. Мога да кажа, че резултатът е 1:1. И там при 2:2 се класиране. При 0:1 – също. Това са цифрите", заяви треньорът на Берое Александър Димитров.




ПРОГНОЗА: ХИК - БЕРОЕ 2:1



Последни 5 изиграни срещи:

ХИК Хелзинки:

30 юни Атлантас - ХИК Хелзинки 0:2 (Лига Европа)
07 юли ХИК Хелзинки - Атлантас 1:1 (Лига Европа)
10 юли ХИК Хелзинки - Кеми 2:0 (Вайкауслига)
14 юли Берое - ХИК Хелзинки 1:1 (Лига Европа)
17 юли Илвес - ХИК Хелзинки 1:0 (Вайкауслига)

Берое:

28 май Берое - Левски 2:1 (А група)
23 юни Берое - Дунав 1:1 (Приятелска среща)
30 юни Берое - Радник Биелина 0:0 (Лига Европа)
07 юли Радник Биелина - Берое 0:2 (Лига Европа)
14 юли Берое - ХИК Хелзинки 1:1 (Лига Европа)


Досегашни срещи:

ХИК Хелзинки - Берое

1 среща
0 победи за ХИК Хелзинки
1 равенство
0 победи за Берое
Голова Разлика: 1:1

Снимка: Официален сайт на Берое

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
191