Равенство ще класира Берое напред в Лига Европа


FUTBOL-TV

Равенство ще класира Берое напред в Лига Европа

Радник Биелина - Берое
Стадион: "Градски", Баня Лука
Дата: 07.07.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Димитриос Масиас (Кипър)


Радник Биелина приема Берое на своя стадион в мач-реванш от първия предварителен кръг на Лига Европа. Двата тима не успяха да се победят, завършвайки наравно - 0:0 в първата среща, която се игра в Стара Загора. Сега "зелено-белите" ще имат по-трудна задача, но все пак не и невъзможна. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - Х с гол на чужд терен за българския тим.

В състава на Берое има малко проблеми преди този мач. Неманя Милисавлевич попадна в групата за срещата, но все още не е успял да се възстанови напълно. Сръбският футболист бе откаран с линейка в местната болница веднага след първия мач между двата отбора под Аязмото. 31-годишният футболист тренира на облекчен режим заедно с Атанас Зехиров, като вторият със сигурност пропуска двубоя.

След първата среща травма получи и Христофор Хубчев, който е със счупен нос. Треньорският щаб ще решава в последния момент дали да разчита на този играч или да се търси друга алтернатива. Всички останали в отбора са готови за двубоя и искат да дадат най-доброто от себе си в евротурнирите.

"Идваме след турнирен резултат 0:0. Ще се постараем нашият отбор да покаже всичко, което не можа в първата среща. Надявам се всички играчи да бъдат максимално концентрирани от първата до последната минута, защото представляват не само Берое, а България", каза Ивайло Йорданов.

"Не мисля, че Берое е имал късмет първия мач. Ние разузнахме много добре отбора на Радник. Гледахме техни мачове от първенството, знаехме с какво разполагат и какъв стил изповядват. Ние искаме да покажем нашата игра и ако го направим ще продължим напред", допълни треньорът.



ПРОГНОЗА: РАДНИК - БЕРОЕ - 2:2



Последни 5 изиграни срещи:

Радник Биелина:

07 май Радник Биелина - Борац Баня Лука 0:2 (Висша лига)
11 май Слобода Тузла - Радник Биелина 1:1 (Купа на БиХ)
15 май Широки Брег - Радник Биелина 5:0 (Висша лига)
18 май Радник Биелина - Слобода Тузла 3:0 (Купа на БиХ)
30 юни Берое - Радник Биелина 0:0 (Лига Европа)

Берое:

11 май Ботев Пловдив - Берое 0:1 (А група)
22 май Лудогорец - Берое 0:2 (А група)
28 май Берое - Левски 2:1 (А група)
23 юни Берое - Дунав 1:1 (Приятелска среща)
30 юни Берое - Радник Биелина 0:0 (Лига Европа)


Досегашни срещи:

Радник Биелина - Берое

1 среща
0 победи за Радник Биелина
1 равенство
0 победи за Берое
Голова Разлика: 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
114