Славия ще устиска равенството срещу Заглембе


FUTBOL-TV

Славия ще устиска равенството срещу Заглембе

Заглембе Любин - Славия
Стадион: "Заглебия", Любин
Дата: 07.07.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Юри Можаровски (Украйна)


Славия гостува на Заглембе Любин в среща-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа. "Белите" спечелиха първия мач с 1:0 с гол в последните минути, но сега задачата на тима продължава да не изглежда никак лесна. Все пак голът аванс дава самочувствие на най-стария столичен тим, а в първата среща се видя, че съперник не е много сериозен отбор. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - Х.

В деня преди мача наставникът на Славия Александър Тарханов направи видео разбор за отбора. На него специалистът разкри какви са силните и слабите страни на опонента и на каква тактика ще заложи в тази предстояща битка. Очакванията са да няма сериозни промени с титулярния състав от първата среща, тъй като треньорът е останал доволен от всички, които взеха участие в този мач. Все пак не е изключено да има някоя промяна, но тя ще бъде по скоро за цел да обърка противника. Едно е сигурно - атаката на тима отново ще води Сердер Сердеров, който се превърна в герой за "белите" след първата среща.

Иначе отново "белите" няма да могат да разчитат на опитния Александър Бранеков, който все още не е възстановен от контузия. Според треньора на тима - бившият играч на ЦСКА ще е готов за игра за началото на новия сезон в България.

"Отборът е готов, как иначе ще тръгнем, ако не сме готови за такъв мач. Анализирахме първия двубой и поработихме през седмицата. Сега отиваме с надеждата да се представим добре. Смятам, че играта ни в отбрана се подобрява. Да се надяваме, че ще сложим край на грешките, които допускахме. Иска ми се да повторим играта от второто полувреме в първия мач. Това би било чудесно. Всички играчи са здрави", заяви Тарханов.

"Заглембе и в София игра атакуващо, а там ще са още по-агресивни, защото са на свой терен. Затова ще трябва да сме стабилни в защита. Планираме да играем атакуващо, но трябва да се съобразим и с това, което показва противника. Ако имаме пространства ще контраатакуваме. Всичко зависи от играта на Заглембе. Не мога да кажа, че играчите имат по-голямо самочувствие, но със сигурност имат повече увереност", допълни специалистът.

Очакванията са двата тима да играят пред около 5000 зрители. Зрителският интерес в град Любин към реванша Заглембе – Славия не е никак малък, като на касите пред стадиона дори се оформиха опашки за билети. Много от привържениците на домакините предпочитат да купуват ценни хартийки и от фен магазина на клуба. Фенове на Славия също се очаква да има, като те ще са около 100-200 души.


ПРОГНОЗА: ЗАГЛЕМБЕ - СЛАВИЯ 0:0



Последни 5 изиграни срещи:

Заглембе Любин:

18 юни Заглембе Любин - Рух Хожув 2:0 (Приятелска среща)
22 юни Заглембе Любин - Шльонск Вроцлав 4:1 (Приятелска среща)
26 юни Заглембе Любин - Висла Плок 1:0 (Приятелска среща)
30 юни Славия - Заглембе Любин 1:0 (Лига Европа)
02 юли Лех Познан - Заглембе Любин 3:0 (Приятелска среща)

Славия:

22 май Левски - Славия 0:1 (А група)
28 май Славия - Монтана 3:1 (А група)
25 юни Пирин - Славия 0:1 (Приятелска среща)
26 юни Славия - Витоша Бистрица 6:0 (Приятелска среща)
30 юни Славия - Заглембе Любин 1:0 (Лега Европа)


Досегашни срещи:

Заглембе Любин - Славия

3 срещи
2 победи за Заглембе Любин
0 равенства
1 победа за Славия
Голова Разлика: 3:2 за Заглембе Любин

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
272