Класически Ливърпул отива на финал в Лига Европа (видео)


FUTBOL-TV

Класически Ливърпул отива на финал в Лига Европа (видео)

Ливърпул записа класическа победа с 3:0 в домакинството си на Виляреал от 1/2-финала в Лига Европа. Така мърсисайдци се класираха за финала в турнира. Автогол на Бруно Сориано даде преднина на домакините. След само 7 минути игра резултатът бе открит, след едно центриране по земята пред вратата на Виляреал, където Бруно Сориано вкара топката в собствената си врата. До края на тази част мачът бе доста груб, като реферът спести доста жълти картони, давайки по два за двата отбора.

В 63-ата минута Даниел Стъридж удвои резултата, като след неговия удар топката  първо се удари в гредата, разходи се по голлинията и влезе за втори път в мрежата на Виляреал. В 71-ата минута Виктор Руис получи малко пресилено втори жълт и червен картон и остави "Жълтата подводница" с 10 души.

В 80-ата минута страхотен пробив отляво на Фирмино и пас в пеналта позволи на Адам Лалана да направи 3:0, с което сложи точка на спора. До края "червените" пропиляха няколко отлично възможности за нов гол, но в крайна сметка продължават напред след общ резултат 3:1 от двете срещи.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
187