Клоп: Много хора си мислеха, че ще загубим с разлика


Н. Гавазов

Клоп: Много хора си мислеха, че ще загубим с разлика

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели впечатленията си от срещата с Борусия Дортмунд от четвъртфиналите на Лига Европа, в която двата отбора не се победиха и завършиха при резултат 1:1.

"Дортмунд е много добър отбор и всеки може да го види това, но имахме положения, можехме да победим. Убеден съм, че много хора си мислеха, че ще загубим с разлика от два, три или четири гола, но ние бяхме добри пред своята врата. Все още не сме изминали този път, който те са преминали, ние все още не може да играем така, както те го правят, но може да се защитаваме и да вкарваме, така че да победим", заяви Клоп.

"Доволен съм от Ориги. От това, как успяваше да задържи топката и да създава пространство около себе си. Той ще прогресира, особено при правилно отношение към работата. Разстроен съм от травмата на Хендерсън. Новините са лоши, защото е с увреждане на коляното. Повече яснота ще имаме след изследванията. Феновете на Борусия? Доволен съм от техния прием. Много се шумеше около това, но се чуха аплодисменти, когато излязох на терена. Това е хубаво и така трябва да бъде", каза още немецът. ц

 

  Сподели
135