Почти е ясен състава за мача с Жилина


А. Франгов

Почти е ясен състава за мача с Жилина

Треньорът на Левски е почти наясно с титулярния състав на отбора му за решаващата среща със словашкия Жилина. Както е добре известно първата среща завърши 1:1 в Словакия, и сега мача на "Герена" ще е решаващ за класирането на отбора за груповата фаза на купата на УЕФА.

По всяка вероятност Кокала ще заложи на тактиката 4-2-3-1, която използва в Словакия и в дербито с Литекс (2:0) в изминалия кръг от "А" група. Вратарят Георги Петков е незаменим на вратарския пост, а пред него по всяка вероятност ще започнат Живко Миланов, Юсеф Рабех, Лусио Вагнер, Рашид Тиберканин (който асистира за двата гола на Тасевски във вратата на Литекс) и Жоаозиньо, голмайстора в Словакия.

Под въпрос е Давид Бистрон. Чехът не тренира на пълни обороти в днешното занимание на отбора, но по всяка вероятност ще се оправи до мача и ще партнира на Рабех в защитата на "сините".

За оставащите три места Велев трябва да избира между силно-представилия се срещу Ловеч Дарко Тасевски, Зе Соареш, Владо Гаджев, Георги Иванов-Гонзо и все още недоказалия се Георги Христов.

АСПАРУХ ФРАНГОВ

 

  Сподели
215