Дейвид Мойс: Не очаквах такъв резултат


.

Дейвид Мойс: Не очаквах такъв резултат

Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс изрази своето разочарование от отпадането на отбра му от Лига Европа. В същото време той не скри изненадата от категоричната победа на техния съперник - тима на Спортинг. Както е известно, "карамелите" отстъпиха с 0:3 на португалският гранд и отпаднаха от по-нататъшното си участие в турнира.

Евертън излезе на „Жозе Алвеладе" с аванс от 2:1 от първата среща и равният резултат бе напълно приемлив за англичаните, но "мърсисайдци" играха много слабо и по никакъв начин не успяха да се противопоставят на съперника си.

„Изобщо не успяхме да наложим своята игра", каза Мойс на пресконференцията след края на срещата.

„Искам да поздравя отбора на Спортинг. Те бяха по-добри и заслужават да продължат. Бяхме уверени, че ще се справим, но може би допуснахме грешки в първата среща, кито се отразиха и на крайния успех", продължи мениджърът на Евертън.

„Изобщо не очаквах подобен резултат. Не успяхме да играем на нивото, което показахме в последните си няколко срещи срещу Челси и Юнайтед. Идеята беше да излезем и да вкараме веднага един гол. В крайна сметка не успяхме да постигнем нищо", завърши Мойс.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
128