Рийкард доволен от равенството срещу Атлетико Мадрид


.

Рийкард доволен от равенството срещу Атлетико Мадрид

Старши треньорът на турския гранд Галатасарай Франк Рийкард беше много щастлив от равенството 1:1 на своя отбор при госуването на Атлетико Мадрид. Както е известно, в първа среща от плейофите на Лига Европа, на "Висенте Калдерон" пред 40 000 зрители гостите от Истанбул се добраха до равенството след като губеха с 0:1. Рейсес изведе "дюшекчиите" в 23 минута, а Кейта изравни за "лъвовете" в 77 минута и даде надежди за реванша на "Али Сами Йен".


"Стана много добър мач, дори и когато Рейсес вкара. В крайна сметка резултатът е добър за нашите крайни цели", заяви Рийкард на пресконференцията след мача.

"Знаехме много добре силата на Атлетико Мадрид, те са отбор от високо качество. Тяхното силно оръжие е контраатаката и казах на своите футболисти да бъдат внимателни когато противника овладее топката", продължава наставника на турския отбор.

"Успяхме да държим на разстояние противника от вратата си и трябва да поддържаме този стил на игра и в Турция, защото нападателите им са много опасни. Видяхте какво направиха с Барселона. Няма как да не съм доволен", завърши Рийкард .

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
172