Литекс ще победи Йелгава в реванша


FUTBOL-TV

Литекс ще победи Йелгава в реванша

Литекс - Йелгава
Стадион: "Градски", Ловеч
Дата: 09.07.2015г.
Час: 20:45
Съдия: Един Якупович (Босна и Херцеговина)


Литекс посреща Йелана на стадиона в Ловеч в среща-реванш от първия предварителен кръг на Лига Европа. В първата среща двата тима не успяха да се победят, завършвайки наравно - 1:1. Българският тим бе по-добър на терена, но допусна изненадващ късен гол, който до голяма степен запази интригата за реванша. Все пак очакванията са за успех на родна земя, като не е изключено успехът да бъде по-категоричен. Прогнозата на Futbol-tv е за знак 1.

Добрата новина за Краси Балъков е, че ръководството на отбора направи всичко по силите си и успя да картотекира новото попълнение Диого Виана за мача реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу латвийския Йелгава. Документите на Виана не бяха уредени навреме за първия мач, но португалецът ще бъде на разположение на старши треньора за реванша. Очакванията са Виана да стартира от първата минута.

Колумбийският плеймейкър Хенри Рохас обаче остава извън състава и за реванша с Йелгава. Той все още няма нужните документи и ще изгледа мача от трибуните. Като цяло очакванията са Балъков да не прави много промени в сравнение с първия мач. Наставникът обаче е имал сериозен разговор с всеки един играч, който ще стартира като титуляр. Балъков е обърнал сериозно внимание на защитниците, като ги е предупредил, че подобна грешка, като тази от първия мач, би могла да донесе сериозни главоболия в тима.

"Ние сме в третата седмица на подготовката и ни трябва още малко време, но би трябвало всичко да е нормално и да преминем този кръг. В другия мач трябва да е по-добре и да победим. Лицето на Литекс все още не е това, което искаме, но е напълно разбираемо във фазата, в която се намираме“, заяви Балъков преди втората среща между двата отбора.


ПРОГНОЗА: ЛИТЕКС - ЙЕЛГАВА 5:1


Последни 5 изиграни срещи:

Литекс:

31 май ЦСКА - Литекс 3:1 (А група)
15 юни Литекс - Омония Никозия 3:2 (Приятелска среща)
19 юни Литекс - Верея Стара Загора 2:2 (Приятелска среща)
24 юни Литекс - Нефтохимик 3:0 (Приятелска среща)
02 юли Йелгава - Литекс 1:1 (Лига Европа)

Йелгава:

29 май Сконто - Йелгава 1:0 (Вирслига)
06 юни Лиепая - Йелгава 2:1 (Вирслига)
19 юни Йелгава - Спартакс 1:1 (Вирслига)
26 юни Йелгава - Мета/ЛУ 1:0 (Вирслига)
02 юли Йелгава - Литекс 1:1 (Лига Европа)


Досегашни срещи:

Литекс - Йелгава

1 среща
0 победи за Литекс
1 равенство
0 победи за Йелгава
Голова Разлика: 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
294