Монтела: Имаме нужда от вяра и подкрепа на феновете


Н. Гавазов

Монтела: Имаме нужда от вяра и подкрепа на феновете

Старши-треньорът на Фиорентина Винченцо Монтела сподели мнението си за срещата със Севиля от полуфиналите на Лига Европа. Както е известно, андалусците постигнаха победа с 3:0 и направиха важна крачка към финала.

"Проведохме много силно първо полувреме и заслужавахме да вкараме поне един гол. Имахме четири чисти положения, докато Севиля ни вкара с първия си удар. След почивката, получавайки втори гол, ние наведохме глави. Независимо от резултата, смятам, че играхме равностойно на Севиля, което означава, че можем да се преборим за обрат във вторник. Вярвам, че това е напълно възможно. Щом те успяха да ни вкарат три гола, значи и ние можем да направим същото в реванша", заяви Монтела.

"Защо играхме 4-3-3? Искахме да се отбраняваме близо до своята врата и това се получи през първата част. Искахме да уплътним централната зона и да атакуваме по фланговете. Жалко, че така се получи. Не заслужавахме поражение с такъв резултат. Имаме нужда от вяра в успеха и подкрепата на феновете", добави специалистът.

 

  Сподели
171