Бенитес: Искам да покажем инстинкт на убиец


Н. Гавазов

Бенитес: Искам да покажем инстинкт на убиец

Старши-треньорът на Наполи Рафаел Бенитес сподели мнение преди срещата с Волфсбург от четвъртфиналите на Лига Европа. Мачът е тази вечер от 22:05 часа българско време и испанецът призна, че тимът е изправен пред много тежка задача.

"Планът винаги е един и същ: няма значение какво е било по-рано. Винаги е важен следващия мач. Ние трябва да покажем своя най-добър футбол, за да постигнем добри резултати. Знаем, че пред нас стои трудна задача. Волфсбург е физически силен отбор, поради това трябва да гледаме себе си и да покажем на терена своята класа", заяви Бенитес.

"Много играчи на Волфсбург с лекота биха с вписали в нашия отбор. Това е много техничен тим. Ние се отнасяме към тях с огромно уважение и те заслужават това. Ще е много трудно да контролираме майсторството им през всичките 90 минути. Ако говорим за характер, това, моля ви, е най-добрият отбор, който някога съм тренирал. Моят отбор е готов за предстоящото изпитание. Надявам се, че ще покажем инстинкта си на убиец, който понякога ни липсва", каза още испанецът.

 

  Сподели
145