Тотнъм громи в Лига Европа


FUTBOL-TV

Тотнъм громи в Лига Европа

Тотнъм разби Астерас с 5:1 в мач от група С на Лига Европа. На своя "Уайт Харт Лейн домакините доминираха, като Хари Кейн се отчете с хеттрик, а Ерик Ламела вкара още два гола. Интересното в този мач бе до края. Именно тогава Кейн поигра малко и като вратар заради изгонването на Лорис.

Кейн откри резултата в 13-ата минута с плътен диагонален изстрел. В 30-ата минута Ерик Ламела се оказа най-съобразителен около дъгата на наказателното поле и с техничен шут прати кълбото в десния ъгъл за 2:0. В 66-ата минута Камела пробва удар по диагонала и прати кълбото в долния ляв ъгъл за класическото 3:0.

В 75-тата минута снаряд на Дембеле беше отразен от вратаря, но при добавката Хари Кейн добута топката във вратата. Малко по-късно Фацио центрира към Кейн, който бе безпощаден с глава. В 87-та минута Уго Лорис излезе от наказателното си поле и фаулира Цоканис, за което получи червен картон. Тимът на Тотнъм нямаше право на повече смени и затова Хари Кейн застана на вратата. Баралес изпълни прекия свободен удар, като Хари Кейн спаси, но изпусна топката и тя влетя във вратата.

  Сподели
220