Литекс ще излъже Диошдьор в Ловеч


FUTBOL-TV

Литекс ще излъже Диошдьор в Ловеч

Литекс - Диошдьор
Стадион: "Градски", Ловеч
Дата: 17.07.2014г.
Час: 20:45
Съдия: Марио Панаги (Кипър)

Литекс посреща унгарския Диошдьор на стадиона в Ловеч в първи двубой от втория предварителен кръг на Лига Европа. Тимът от Ловеч не показа добра игра в първите си срещи от турнира, но въпреки това стигна до успех. Днес не е изключено да се потърси изненада - Х, но въпреки това е по-вероятно да "оранжевите" да стигнат до минимален успех. Прогнозата на Futbol-tv е за знак 1.

Старши треньорът на Литекс Краси Балъков няма да може да разчита на стража Илко Пиргов и на юношеските национали Кирил Десподов, Никола Колев, Георги Минчев, Пламен Гълъбов и Реян Даскалов, които се подготвят за участието си на Европейско първенство. Под въпрос е и Пламен Бодуров, който е със съмнения за херния.

"Нямаме друга цел, освен победата. Очаквам да влезем в този мач, така както влязохме в предишния – агресивно, със спазване на тактическите задачи и още в самото начало да решим мача. Важно е да отбележим гол, за да получим самочувствие, но ако не се получи трябва да имаме търпение, защото това са турнирни двубои и имаме още един мач в Унгария. Все пак се надявам да победим в първия мач и да си осигурим преднина, която да ни даде спокойствие за реванша“, каза Балъков.

Според него унгарският съперник е много по-стойностен и силен от Верис. "Опитват се да играят футбол, което е хубаво, но е по-важно как ние ще играем. Надявам се също така феновете да дойдат на стадиона и ни подкрепят, както са го правили винаги досега. Нямаме много привърженици, но тези, които идват са истински. Нека дойдат отново", добави треньорът на Литекс.

ПРОГНОЗА: ЛИТЕКС - ДИОШДЬОР 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Литекс:

18 юни Литекс - Берое 0:2 (Приятелска среща)
21 юни Литекс - Турново 3:1 (Приятелска среща)
26 юни Славия - Литекс 0:2 (Приятелска среща)
03 юли Верис - Литекс 0:0 (Лига Европа)
11 юли Литекс - Верис 3:0 (Лига Европа)

Диошдьор:

24 юни Диошдьор - Матерсбург 2:0 (Приятелска среща)
28 юни Диошдьор - Нитра 2:0 (Приятелска среща)
03 юли Диошдьор - Биркиркара 2:1 (Лига Европа)
10 юли Биркиркара - Диошдьор 1:4 (Лига Европа)
12 юли Диошдьор - Мезоковешд-Жори 1:2 (Приятелска среща)

Досегашни срещи:

Литекс - Диошдьор

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
459