ЦСКА ще се поздрави с минимален успех над Зимбру


FUTBOL-TV

ЦСКА ще се поздрави с минимален успех над Зимбру

ЦСКА - Зимбру
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 17.07.2014г.
Час: 20:30
Съдия: Баръш Шимшек (Турция)

ЦСКА приема Зимбру Кишинев на стадион "Васил Левски" в първа среща от 2-ри предварителен кръг на турнира Лига Европа. "Армейците" имат почти изцяло нов състав в сравнение с последния сезон. От тима си тръгнаха част от основните футболисти, а на тяхно място бяха привлечени нови състезатели. Въпреки това тимът изглежда пределно мобилизиран за успех в първия мач, било то и минимален. Прогнозата на Futbol-tv за този мач е 1-ца.

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов има малко кадрови проблеми преди този мач. Трайно контузен е капитанът Валентин Илиев, а травма на вчерашната тренировка получи и Иван Маркович, който ще бъде опериран в следващите дни. Под въпрос за двубоя е и Сашо Тунчев, но по-вероятно е той да попадне сред стартовия състав на тима. Мартин Камбуров също бе с лека контузия, която вече отшумя и вероятно той ще поведе атаката на отбора, подпомаган от Маркиньос от по-задни позиции. По крилата ще действат Тони Силва или Милисавлевич, както и Иван Стоянов, а в средата на терена вероятно ще се разчита на Стивън Сънди и Кристиан Супусепа. В защита ще действат Апостол Попов, Крачунов, Тунчев/Венци Василев и Еденилсон Бергонси. На вратата ще бъде новото попълнение Якуб Дивиш, който остави отлични впечатления с изявите си в мача с Берое преди дни.

"Зимбру е отбор, който много се доближава до стила и играта на Берое. Те имат един добър централен нападател и един много грамотен технически офанзивен халф, през който минава идейността на отбора като цяло. Чака ни труден мач, но ние трябва да победим. Наясно сме със състава, който ще използваме. Иван Маркович се контузи на вчерашната тренировка и ще бъде опериран. Надявам се да бъде успешна операцията и бързо да се възстанови, защото имам желанието да разчитам на него. Имаме проблеми през тези два дни и с Тунчев. Той не взе участие в тренировките, но днес ще се включи активно с отбора. Това е като проблеми", заяви Стойчо Младенов преди мача.

Отборът на Зимбру е добре познат у нас от преди няколко години, когато елиминира Литекс в ранен етап на евротурнирите. От този отбор естествено не е останал нито един играч, но въпреки това молдовците са пределно мотивирани да стигнат до гол на чужд терен. Това им помогна в предния кръг на турнира, когато отстраниха македонския Шкендия Тетово след 1:2 и 2:0.

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЗИМБРУ 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

28 юни ЦСКА - Гент 1:1 (Приятелска среща)
02 юли ЦСКА - Роял Уайт Стар 0:1 (Приятелска среща)
05 юли ЦСКА - Брюж 3:2 (Приятелска среща)
08 юли ЦСКА - Генк 0:2 (Приятелска среща)
12 юли ЦСКА - Берое 0:0 (Приятелска среща)

Зимбру:

25 май Шериф - Зимбру 1:3 (Купа на Молдова)
21 юни Зимбру - Верис 2:3 (Приятелска среща)
27 юни Зимбру - Шериф 1:1 - 3:4 сл. дузпи (Суперкупа на Молдова)
01 юли Шкендия - Зимбру 2:1 (Лига Европа)
10 юли Зимбру - Шкендия 2:0 (Лига Европа)

Досегашни срещи:

ЦСКА - Зимбру

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
161