Гамейро: Отиваме в Торино не за да се любуваме на играта на Бенфика


Н. Гавазов

Гамейро: Отиваме в Торино не за да се любуваме на играта на Бенфика

В навечерието на финала на Лига Европа с Бенфика, нападателят на Севиля Кевин Гамейро подчерта, че неговият отбор пристига в Торино не за да се любува на играта на съперника, а да спечели трофея. Последният мач от втория по значимост европейски клубен турнир е утре, от 21:45 часа българско време.

"Бенфика провежда отличен сезон. Отборът прекрасно игра в първенството, спечели златото. След това изхвърли от полуфинала на Лига Европа Ювентус, което само по себе си е трудна задача. Но финалът е една среща и в отделен мач всичко може да се случи. Най-важното е да отдадем силите си на терена, за да може в края да не съжаляваме за нищо. Повтарям - ще дадем всичките си сили и ще сме готови на 100%, а след това ще видим как ще завърши всичко", заяви Гамейро.

"Ще се опитаме да получим удоволствие от мача и да бедим. Пристигаме в Торино не за това да се любуваме на играта на Бенфика. Най-важното е да не жалим сили за победата. Знаем колко важно е това за клуба. Севиля два пъти е печелил Купата на УЕФА и сега ще се опитаме да го направим за трети път. Очаквам прекрасна атмосфера на стадион, на който никога не съм бил. Това е моят първи финал, така че всичко ще е неповторимо", каза още нападателят.

 

  Сподели
112