Емери: Голът от засада не повлия на резултата


Н. Гавазов

Емери: Голът от засада не повлия на резултата

Старши-треньорът на Севиля Унахй Емери коментира победата над Валенсия в първи полуфинален мач от Лига Европа. Както е известно, андалусците се наложиха с 2:0 над своя съперник, но този успех дойде след гол от засада на Мбай в 33-та минута на срещата.

"Отначало шансовете на тима бяха равни, но сега ние сме фаворитите. Много съм доволен от резултата, но трябва да уважаваме съперника и да излезем в реванша готови за трудна борба. Не мога да кажа, че Севиля вече е с единия крак на финала. 90 минути - това е голям отрязък от време. Ще бъдем внимателни, тъй като прекрасно разбираме, че Валенсия може да обърне резултата", заяви Емери.

"Не мисля, че нашият гол от засада ще повлияе на реванша. Всичко е така - имаше засада - но също така имаше и дузпа срещу Валенсия за игра с ръка, която реферът не даде. Такива епизоди винаги се случват, трябва да стоим над тези неща. Необходимо е да оказваме подкрепа на арбитрите, те се стараят с всички сили да не грешат. Не смятам, че работата на съдиите повлия на резултата", допълни наставникът на Севиля.

 

  Сподели
116