Стоев: Прескочихме етап от развитието си


Н. Гавазов

Стоев: Прескочихме етап от развитието си

Старши-треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви след срещата-реванш от осминафиналите на Лига Европа срещу Валенсия, че неговият отбор се намира на различен, по-напреднал етап от развитието си и допълни, че догодина разградчани ще се представят още по-силно в европейските си мачове.

"Преминахме различни етапи от развитието си като отбор в Европа и се научихме. Правя сравнение с мачовете с Базел, тогава още не бяхме готови. Вече сме прескочили етап от развитието си и гоним следващия. Определено ще сме по-уверени, ще знаем как да водим играта, как да се защитаваме. Не бяхме минавали през тези неща, минахме, видяхме ги, дано да надградим за да изглеждаме като още по-добър отбор. Нямаше какво да губим, целта ни беше да играем офанзивно", заяви Стоев.

"Надявам се да изчистим грешките и да изглеждаме по-качествено. Важното е, че изпитахме удоволствие от участието си в Лига Европа. Сигурен съм че зрителите бяха доста съпричастни с нас, благодаря на всички, които ни подкрепяха. Тези мачове бяха едно начало за нас. Сигурен съм, че следващото ни участие ще бъде много по-добро като футбол", каза още наставникът на Лудогорец.

 

  Сподели
176