Рея: Не съм очаквал този резултат


Н. Гавазов

Рея: Не съм очаквал този резултат

Старши-треньорът на Лацио Еди Рея призна, че не е планирал домакинската загуба от Лудогорец в снощния мач между двата отбора от 1/16-финалите на Лига Европа. Както е известно, победоносният поход на разградчани по терените на Европа продължи и на "Стадио Олимпико", където българите постигнаха минимална, но много важна победа с 1:0. Наставникът на италианския тим коментира също така изпуснатата дузпа и промените, които направи в този мач.

"Започнахме плахо и Лудогорец ни натисна много добре. Имахме четири или пет възможности за гол, но не вкарахме. Естествено, не съм очаквал този резултат и сега трябва да отидем до България и да поправим нещата", заяви Рея.

"Преди всеки мач определям кой да изпълнява дузпите и в този случай трябваше да бият Билия или Клозе. Изглежда, че Андерсон бе обзет от ентусиазма на спечелената дузпа. Главата му не бе хладна, което е много важно за подобна ситуация. Билия трябваше да го спре, но такива неща се случват", каза още наставникът на Лацио.

"Промените, които са направих са защото представянето ни в Серия А е много важно. Преди уикенда бяхме на четири точки от евротурнирите, така че трябва да хвърлим силите си в този турнир. Имам отбор от 24 играчи и някои от тях трябваше да починат", завършва Рея.

 

  Сподели
148