Шерууд иска да спечели Лига Европа


Н. Гавазов

Шерууд иска да спечели Лига Европа

В навечерието на първата среща от 1?16-фоналите на Лига Европа срещу Днепър, наставникът на Тотнъм Тим Шерууд заяви за своето намерение да спечели турнира. Заради травми и различни заболявания, "шпорите" се принудиха да оставят няколко играча в Лондон, но целите пред англичаните си остават същите - Шерууд иска отборът му да продължи напред и в крайна сметка да постигне успех в този турнир.

"Играчите, които оставихме у дома си са контузени и те не могат да помогнат на отбора. Надяваме се обаче да бъдат готови за мача в неделя (срещу Норич). Вероятно в състава ще влязат най-малко осем национала, шестима от тях ще видите на Световното. Това е единственият турнир, в който играем. Притежаваме достатъчно количество играчи, за да се сражаваме докрай. Именно това смятаме да правим", заяви Шерууд.

"През последните години видяхме, че много треньори спечелиха Лига Европа, а след това постигнаха още повече успехи. Да завоюваме място в Шампионска лига и да спечелим Лига Европа - това са приоритетните цели пред отбора. Вярваме, че притежаваме достатъчно качествен състав за постигането на това. Всеки, който каже, че трофеите не са нещо особено, значи лъже", каза още наставникът на "шпорите".

 

  Сподели
95