Ювентус - Трабзонспор: Без шансове за гостите


Н. Гавазов

Ювентус - Трабзонспор: Без шансове за гостите

Ювентус - Трабзонспор
Стадион: "Ювентус Стейдиъм", Торино
Дата: 20.02.2014г.
Час: 20:00
Съдия: Алексей Кулбаков (Беларус)

Ювентус посреща Трабзонспор в първи мач от 1/16-финалите на Лига Европа. "Бианконерите" достигнаха до тази фаза на втория по значимост европейски клубен турнир като трети в своята група от Шампионска лига, губейки конкуренцията в лицето на Галатасарай, така че италианците са изпълнени с решимост да си отмъстят на турския отбор и да продължат в следващата фаза на състезанието. След поражението в Купата на Италия в края на миналия месец, торинци записаха две победи и две равенства в Серия А и уверено продължават да са начело в класирането с девет точки пред най-близкия си преследвач.

Трабзонспор завърши без поражение участието си в груповата фаза на Лига Европа, като в квартета се намираше и Лацио. Турците постигнаха четири победи и две равенства и заслужено спечелиха първото място. От началото на календарната година обаче Трабзонспор няма успех в Суперлигата и спечели само три точки от четири мача, което доведе до оставката на Мустафа Акчай.

За домакините няма да играят Джорджо Киелини Андреа Бардзали и Мирко Вучинич, които продължават възстановяването си от различни травми. В заявката за срещата не е включен и Пабло Освалдо. В строя се завръщат Пол Погба и Карлос Тевес, което означава, че Маркизио и Джовинко отиват на пейката.

Флоран Малуда и Сюлейман Бамба няма да могат да играят за гостите. Новото попълнение от Касимпаша Йозер трябва да замени първия, Демир и Умлу ще започнат в центъра на защитата.

Вероятно Ювентус ще се опита да установи контрол върху играта от първия съдийски сигнал. Очакванията са италианците повече да задържат топката, повече да разиграват и да търсят пролуки в отбраната на противника. Торинци разполагат с по-качествен състав и гостите нямат шанс срещу на "Ювентус Арена".

Прогноза за: Ювентус - Трабзонспор 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

21 януари Рома - Ювентус 1:0 (Купа на Италия)
25 януари Лацио - Ювентус 1:1 (Серия А)
02 февруари Ювентус - Интер 3:1 (Серия А)
09 февруари Верона - Ювентус 2:2 (Серия А)
16 февруари Ювентус - Киево 3:1 (Серия А)

Трабзонспор:

09 януари Трабзонспор - Селтик 1:3 (Приятелска среща)
25 януари Трабзонспор - Бешикташ 1:1 (Суперлиг)
03 февруари Ризеспор - Трабзонспор 0:0 (Суперлиг)
09 февруари Трабзонспор - Акхисар Беледие 2:4 (Суперлиг)
15 февруари Карабюкспор - Трабзонспор 2:2 (Суперлиг)


Досегашни срещи:

Ювентус - Трабзонспор

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
146