Лудогорец отново ще победи Черноморец Одеса


В. Мухарски

Лудогорец отново ще победи Черноморец Одеса

Лудогорец - Черноморец Одеса
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 07.11.2013г.
Час: 20:00
Съдия: Щефан Йоханесон (Швеция)


Лудогорец приема Черноморец Одеса на националния стадион "Васил Левски" в София в среща от груповата фаза на Лига Европа. Българският тим ще гони четвърта поредна победа в своята група, която ще им гарантира класиране за следващата фаза на турнира. Тимът от Одеса все още има шанс за класиране и със сигурност ще преследва успеха в българската столица. Преди няколко седмица срещата между двата тима завърши с много трудна победа с 1:0 за Лудогорец като гост на Черноморец. Прогнозата на Futbol-tv за този мач е 1.

Лудогорец има доста сериозни проблеми преди изключително важния двубой. Цели петима основни състезатели са под въпрос за срещата, а освен това капитанът Светослав Дяков е наказан. До този момент е ясно, че за Барт, Кайсара и Златински до последно няма да е ясно дали ще могат да вземат участие в мача, а наставникът на "орлите" Стойчо Стоев добави, че има още двама състезатели са с проблеми, но няма да разкрие техните имена.

"Някои от контузените може и да вземат участие в утрешния мач, а други може и да не вземат. Но не се притеснявам, защото знам, че състезателите, които ще вземат участие в мача ще се представят добре. Да, късметът ни помогна срещу Черноморец в Одеса, но не стои само той зад нашата победа. В Европа не всичко е на късмет, а благодарение на това, което правим като игра. Не случайно създаваме име в Европа, не само на нас, а и на българския футбол. Но нека късметът е с нас и в утрешния мач", заяви Стойчо Стоев.

"Лудогорец са номер едно и според мен те са фаворитите в групата. В Одеса се представихме добре. Не мисля, че заслужавахме да загубим. Анализирах всички срещи в групата и според мен фаворитите са Лудогорец. Те са номер едно. Не мисля, че сме силни само на контраатака, смятам, че разполагаме и с други качества. Българите са фаворити, но нищо от играта ни в Одеса не показа, че трябва да загубим", каза наставникът на Черноморец Одеса Роман Григорчук, който едва ли ще направи много промени от състава, който загуби от Лудогорец преди няколко седмици.

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЧЕРНОМОРЕЦ ОДЕСА 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

20 октомври Лудогорец - Литекс 2:4 (А група)
24 октомври Черноморец Одеса - Лудогорец 0:1 (Лига Европа)
27 октомври Лудогорец - Любимец 5:1 (А група)
30 октомври Черноморец Бургас - Лудогорец 0:2 (А група)
02 ноември Лудогорец - Славия 4:0 (А група)

Черноморец Одеса:

06 октомври Черноморец Одеса - Волин 0:0 (Висша лига)
20 октомври Металист Харков - Черноморец Одеса 0:0 (Висша лига)
24 октомври Черноморец Одеса - Лудогорец 0:1 (Лига Европа)
27 октомври Черноморец Одеса - Ховерла 2:1 (Висша лига)
03 ноември Карпати Лвов - Черноморец Одеса 1:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Лудогорец - Черноморец Одеса

1 среща
1 победа за Лудогорец
0 равенства
0 победи за Черноморец Одеса
Голова Разлика: 1:0 за Лудогорец

Коефициенти от bet365:
Лудогорец - 1.90
Равен - 3.50
Черноморец Одеса - 4.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
254