Лудогорец ще победи и Черноморец Одеса


В. Мухарски

Лудогорец ще победи и Черноморец Одеса

Черноморец Одеса - Лудогорец
Стадион: "Черноморец", Одеса
Дата: 24.10.2013г.
Час: 22:05
Съдия: Александру Дан Тудор (Румъния)


Черноморец Одеса приема бъларския шампион Лудогорец в среща от груповата фаза на турнира Лига Европа. Разградчани до момента имат две победи от два мача и твърдо заемат първата позиция в групата. Успех и в Одеса ще увеличи още повече шансовете на "орлите" за продължаване в следващата фаза на турнира. Украинците имат една победа и една загуба до този момент и все още са с реални шансове за излизане от групите. Прогнозата на Futbol-tv за тази среща е 2, като се има предвид и доста добрия коефициент за гостите - 3.75.

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев не остана доволен от представянето в защита на неговия тим при загубата от Литекс. Треньорът на "орлите" е имал сериозни забележки към карето Шоко, Моци, Барт и Кейшара. Не е изключено в мача с Черноморец Одеса на пейката да седне Гилерме Шоко, като на негово място може да излезе националът Йордан Минев, който пропусна последните мачове на Лудогорец заради контузия.

"Йордан Минев вече тренира нормално, ако е в нужното състояние – ще играе", каза Стоев Стоев. Възстановените Георги Терзиев и Теро Мантула пък дават доста варианти на Стоев в центъра на защитата, тъй като и Барт и Моци не играха добре срещу Литекс.

"Определено очаквам труден мач. Това, което гледах, ми показва, че са сериозен отбор. За мен те практикуват типичен руски футбол, с много борба, единоборства и имат бързи, агресивни футболисти". Имаме по-добри позиции от някои от отборите, но не сме фаворит", заяви Стойчо Стоев.

В състава на Черноморец няма много проблеми с контузени играчи, като треньорът на тима Роман Григорчук посочи Лудогорец като фаворит за първото място в групата. "Атмосферата в отбора ни е добра. Не се страхуваме от никого. Лудогорец е кандидат номер 1 от нашата група за класиране в следващата фаза. Тимът е много силен, но ги разузнахме добре и анализирахме представянето им. Футболистите трябва да играят силно и да бъдат мотивирани допълнително в мачовете ни от европейските турнири, защото в тези двубои ги гледа цяла Европа", заяви Григорчук.


ПРОГНОЗА: ЧЕРНОМОРЕЦ ОДЕСА - ЛУДОГОРЕЦ 0:2


Последни 5 изиграни срещи:

Черноморец Одеса:

25 септември Енерхия - Черноморец Одеса 0:4 (Купа на Украйна)
28 септември Днепър - Черноморец Одеса 2:0 (Висша лига)
03 октомври Черноморец Одеса - ПСВ Айндховен 0:2 (Лига Европа)
06 октомври Черноморец Одеса - Волин 0:0 (Висша лига)
20 октомври Металист Харков - Черноморец Одеса 0:0 (Висша лига)

Лудогорец:

03 октомври Лудогорец - Динамо Загреб 3:0 (Лига Европа)
06 октомври Пирин ГД - Лудогорец 0:3 (А група)
09 октомври Лудогорец - Дунав 2010 4:1 (Купа на България)
12 октомври Дунав 2010 - Лудогорец 1:2 (Купа на България)
20 октомври Лудогорец - Литекс 2:4 (А група)


Досегашни срещи:

Черноморец Одеса - Лудогорец

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА


Коефициенти от bet365:
Черноморец Одеса - 2.15
Равен - 3.40
Лудогорец - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
362