Лацио ще започне с победа участието си в ЛЕ


Н. Гавазов

Лацио ще започне с победа участието си в ЛЕ

Лацио - Легия Варшава
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 19.09.2013г.
Час: 22:05
Съдия: Кристин Якобсон (Исландия)

Лацио се завръща на европейската сцена, след като миналата година успя да достигне до четвъртфиналите в Лига Европа. Дали италианският отбор ще успее да подобри представянето си - това ще разберем през пролетта, преди това обаче "орлите" ще трябва да преминат през групите на втория по значимост европейски клубен турнир, където по силата на жребия получиха за съперници Аполон, Трабзонспор и Легия Варшва.

Лацио като носител на Купата на Италия се класира директно за групите на Лига Европа, но още в първия кръг получи за съперник възможно най-силния отбор - Легия Варшава. В този мач италианците влизат след противоречиво представяне в Серия А, където записаха три победи и две загуби.

Полският шампион се опита да си пробие път до групите на Шампионска лига, но след като не успя да го направи, ще ограничи участието си във втория по значимост клубен турнир на Стария континент. В този мач Легия влиза след също едно противоречиво представяне във вътрешния шампионат, където има пет победи, но изненадващо допусна и две загуби (три имаха за целия минал сезон).

Фаворит в двубоя тази вечер е Лацио. Интригата в мача обаче идва от това, на какъв състав ще заложи Владимир Петкович. Известно е, че италианците се отнасят с огромно пренебрежение към Лига Европа и обикновено залагат на състави, в които място намират по-млади играчи и такива, които нямат достатъчно игрова практика. Ако това се случи тази вечер, то Легия има немалки шансове да измъкне нещо при визитата си във Вечния град. Обратното ще означава категорична победа на италианския отбор, чиято класа е много по-голяма от тази на своя съперник.

Прогноза за: Лацио - Легия 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

Лацио:

10 август Кристъл Палас - Лацио 0:1 (Приятелска среща)
18 август Ювентус - Лацио 4:0 (Суперкупа на Италия)
25 август Лацио - Удинезе 2:1 (Серия А)
31 август Ювентус - Лацио 4:1 (Серия А)
15 септември Лацио - Киево 3:0 (Серия А)

Легия Варшава:

21 август Стяуа - Легия Варшава 1:1 (Шампионска лига)
24 август Легия Варшава - Лехия Гданск 0:1 (Екстракласа)
27 август Легия Варшава - Стяуа 2:2 (Шампионска лига)
31 август Краковия Краков - Легия Варшава 0:1 (Екстракласа)
14 септември Корона - Легия Варшава 3:5 (Екстракласа)


Досегашни срещи:

Лацио - Легия Варшава

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА


Коефициенти от bet365:
Лацио - 1.57
Равен - 3.75
Легия Варшава - 6.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
173