Лаудруп: Идеална вечер


Н. Гавазов

Лаудруп: Идеална вечер

Мениджърът на Суонзи Сити Михаел Лаудруп определи като "идеален" изхода от снощния мач на своя отбор срещу Малмьо в рамките на третия квалификационен кръг от Лига Европа. Както е известно, за първи път от 1991 година уелският клуб започва евросезона с убедителна победа. Благодарение на двата гола на новото попълнение Бони, а също така на точните удари на Мичу и Алехандро Посуело, "лебедите" отнесоха съперника си с 4:0.

"Имаме петима нови футболисти, те се нуждаят от време за опознаване и адаптиране, но щом побеждаваме в такъв мач с 4:0, значи нещата са добре", заяви Лаудруп.

"Това бе идеална вечер. Четири отбелязани гола, нито един пропуснат, две попадения на новото попълнение Бони, Мичу отново вкарва, Посуело се отличи в първия си мач за новия клуб, никакви травми - идеално", заяви Лаудруп.

"Чувствам се много добре, но най-важното бе да победим и при това да не допуснем гол. Всичко завърши много добре и сега може да се радваме на успеха, а след това да мислим за следващия си мач", каза от своя страна Бони.

 

  Сподели
185