Апоел разпиля Берое в Стара Загора (видео)


В. Мухарски

Апоел разпиля Берое в Стара Загора (видео)

Апоел Тел Авив победи Берое в Стара Загора с 4:1 в първи мач от втория предварителен кръг на Лига Европа. Гостите поведоха с две бързи попадения в рамките на първите девет минути. В 5-ата минута стражът на домакините Иван Караджов излезе извън наказателното поле да изчисти топката, но я прати право в краката на бившия състезател на ЦСКА Лукас Саша, който с хубав прехвърлящ удар от 35 метра откри резултата.

Четири минути по-късно контраатака на Апоел завърши с извеждащо подаване на Горнада към Дамари, който с удар покрай Караджов покачи на 2:0. В 25-ата минута комбинация между Илиев и Пламен Крумов по дясното крило, която завърши с центриране към Венци Христов, който с намали за 1:2. След почивката гостите вкараха нови две попадения. В 53-ата минута, след поредна грешка в отбраната на заралии, Лукас Саша пусна добре към оставения непокрит Дамари и нападателят на Апоел покачи на 3:1.

След малко повече от час игра Шехтер бе изпуснат от защитата на Берое и сам срещу вратаря без проблем реализира за крайното 4:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
112