Левски ще вземе малък аванс преди реванша с Иртиш


В. Мухарски

Левски ще вземе малък аванс преди реванша с Иртиш

Левски - Иртиш
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 04.07.2013г.
Час: 21:00
Съдия: Орел Гринфелд (Израел)

Левски приема на стадион "Георги Аспарухов" Иртиш Павлодар в първи мач от първия предварителен кръг на турнира Лига Европа. "Сините" са фаворити и се очаква българският тим да вземе дори малка преднина преди реванша срещу казахстанците.

"Левски бе най-тежкият ни възможен съперник, но това ще стимулира нашите играчи да се докажат, заяви старши-треньорът на Иртиш - Талгат Байсуфинов. Наставникът е притеснен от натоварената програма на неговия отбор, който трябва да изиграе пет срещи за 17 дни. В отбора няма контузени играчи. "Календарът ни е доста сгъстен. Ще бъде сложно. Бяхме наясно с това и сме се готвили за този етап от сезона. Всички момчета са здрави и готови физически. Най-важното сега е психическата настройка", заяви специалистът.

"Идването на толкова силен отбор е хубаво събитие за казахстанския футбол. Ще можем да сравним Левски с отборите от казахстанската Висша лига. От друга страна, толкова сериозен съперник е допълнителен стимул за нашите млади играчи, които ще получат шанс да се покажат в тези мачове", допълни Байсуфинов.

В лагера на българите има сериозни проблеми единствено в защитната зона. Най-вероятно Станислав Ангелов ще бъде върнат в защитата, където компания ще му прави Везалов. Наставникът на Левски Николай Митов няма да може да разчита на новите попълнения Рамон Лопес и Цветан Генков. Това обаче не е сериозен проблем, тъй като има две опции за централен нападател в лицето на Жоао Силва и Базил Де Карвальо.

"Няма да разчитам на Генков и Лопес, наясно съм със състава. Ще го видите на мача. Добър отбор са Иртиш, но по-важното е какво ще покажем ние. Не съм притеснен. Първото полувреме е в София, второто в Казахстан. Всичко може да се случи. Резултат... Пожелавам си чиста победа в първия мач. Излизаме с уважение и респект към отбора и до там. Уверен съм, че ще играем добре и ще отстраним този отбор. Имаме два кръга след това трети и квалификационен. Естествено, че искаме групи, но стъпка по стъпка“, заяви треньорът на Левски Николай Митов.

"Сигурен съм, че феновете ще подкрепят Левски, защото те обичат отбора. Мога да им кажа, че ще направя всичко, за да видят този Левски, който харесват, аз знам какъв е той. Въпросът с централния защитник е отворен. Няма нищо конкретно. Не искам да вземем който и да е", завърши треньорът на тима от Герена.

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ИРТИШ 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

25 май Левски - Славия 1:1 (А група)
22 юни Левски - Арапонгас 1:0 (Приятелска среща)
25 юни Левски - Матерсбург 1:1 (Приятелска среща)
27 юни Левски - Металург Донецк 1:1 (Приятелска среща)
29 юни Левски - Амкар Перм 0:2 (Приятелска среща)

Иртиш:

30 май Актобе - Иртиш 3:0 (Висша лига)
14 юни Иртиш - Акзхайк 3:1 (Висша лига)
19 юни Иртиш - Тобол 2:1 (Купа на Казахстан)
23 юни Иртиш - Жетису 0:1 (Висша лига)
29 юни Астана - Иртиш 1:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Левски - Иртиш

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Коефициенти от bet365:
Левски - 1.25
Равен - 5.50
Иртиш - 9.00

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.22
Равен - 5.25
Иртиш - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
213