Литекс е фаворитът срещу БАТЕ Борисов


-.

Литекс е фаворитът срещу БАТЕ Борисов

Оранжевите не трябва да се заблуждават, че след победата в Беларус мачът в Ловеч ще е лесен. Подходят ли по този начин ще сбъркат. Станимир Стоилов е реалист и след мача заяви, че късметът им е донесъл победата. Защитник на Литекс сбърка фатално в мача, което можеше да коства победата на отбора. Мачът ще е много тежък и трябва да бъде изигран тактически правилно. Литекс имат потенциала да победят. Въпросът е да го покажат. В мача срещу БАТЕ футболистите трябва да върнат доверието на президента и публиката в отбора.

Беларуският отбор, се представя много стабилно във вътрешното първенство на страната си, като дори с мач по-малко от своите главни претенденти за титлата, БАТЕ са на чело и водят убедително с цели девет точки. Трактористите достигнаха до този етап на турнира след като отпаднаха от латвийският Вентспилс, като в този сблъсък отново шансът не беше на тяхна страна, след като загубиха с 0:1 като гости и победиха с 2:1 като домакини, но голът на чужд терен каза своята тежка дума.

За днешният мач аз лично и силно се надявам, българският отбор да излезе пределно концентриран и да не подцени съперника си за да излезе победител.

Прогноза: Литекс - БАТЕ Борисов 2:0

НИКОЛА ГАВАЗОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
104