Рамирес: Миналият сезон се сблъскахме със същата ситуация


Н. Гавазов

Рамирес: Миналият сезон се сблъскахме със същата ситуация

Полузащитникът на Челси Рамирес сподели мнението си за финала на Лига Европа, който снощи бе спечелен по драматичен начин от неговия отбор. Както е известно, в третата минута на добавеното време Бранислав Иванович се оказа най-съобразителен в наказателното поле на португалците и с точен удар с глава донесе победата за Челси.

"Старая се да правя всичко за своя клуб. На мен ми харесва усещането да бъда победител. Спечелихме трофея и няма никакво значение, че нашият съперник се казва Бенфика (Б.ред. бившият клуб на Рамирес). Единствено не говорих с бившите си съотборници, тъй като след загубата им беше трудно да говорят. Но все пак казах няколко думи на Кардосо, сложих ръка върху Артур и прегърнах Лузиао и Жорже Жезуш", заяви Рамирес.

"През миналия сезон попаднахме в същата ситуация. Мачът завършва само тогава, когато реферът даде последният съдийски сигнал. Знам, че боли, когато губиш по този начин, това е разтърсващо. Но Бенфика е голям клуб и има всичко да попълни отсъствието на титли", допълни бразилецът.

 

  Сподели
93