Дефо: Сърцето ми отиде в петите при ситуацията с Камбиасо


Н. Гавазов

Дефо: Сърцето ми отиде в петите при ситуацията с Камбиасо

Нападателят на Тотнъм Джърмейн Дефо сподели впечатленията си от срещата-реванш от осминафиналите на Лига Европа против Интер. Както е известно, „нерадзурите" върнаха дефицита от три гола от мача в Лондон и бяха много близо до крайния успех, ако Камбиасо в заключителните секунди на продълженията беше успял да се възползва от положението пред себе си.

„Не мога да си обясня защо се случи това. Мисля, че на „Сан Сиро" не е леко, но наистина не разбирам, как така този мач се получи различен от първия. Стараехме се да не позволим на съперника да вкара бърз гол, играхме за победа... както го правим винаги. Интер обаче си вкара головете и направи животът ни много труден, подлагайки ги на огромен натиск. Всички са разочаровани от играта, но най-хубавото е, че все пак продължаваме напред", заяви Дефо.

„Ситуацията с Камбиасо? О... можете ли да си представите, че сърцето ми отиде в петите?! Имахме огромен късмет. Впечатлен съм и как запалянковците на Интер аплодираха своя отбор след последния съдийски сигнал. Те вкараха важни голове, но ние продължаваме", завърши нападателят.

 

  Сподели
103