Камбиасо: Напускаме с гордо вдигната глава


Н. Гавазов

Камбиасо: Напускаме с гордо вдигната глава

Полузащитникът на Интер Естебан Камбиасо сподели мнението си за срещата-реванш от осминафиналите на Лига Европа против Тотнъм. Както е известно, двата тима станаха участници в истински трилър, след като „нерадзурите" успяха да заличат трите гола дефицит от мача в Лондон. В двете 15-минутни продължения Интер и Тотнъм си отбелязаха по още един гол, а Камбиасо пропусна отличен шанс да изпрати своите в следващия етап на състезанието. Крайното 4:1 облагодетелства „шпорите", които в първата среща постигнаха чиста победа с 3:0 и Камбиасо смята, че отборът му напуска турнира с гордо вдигната глава.

„Както и да погледнеш, показахме превъзходна игра. Демонстрирахме не само решителност, но и висококачествен футбол. Ако трябва да съм справедлив, в първата среща Тотнъм ни надигра по всички аспекти. Сега беше съвсем различно. Разстроени сме, че отпаднахме от Лига Европа, но напускаме турнира с високо вдигната глава", каза Камбиасо след мача.

„Можех да вкарам в последните секунди на второто полувреме, но не съжалявам за това. Това не е единственият шанс да си впиша името в историята. Важното е всичко, което се случи в хода на целия мач. Повече щях да страдам, ако играта ни беше лоша. Ако продължаваме да играем в този дух, ние ще решим всички задачи през сезона", допълни аржентинецът.

 

  Сподели
103