Вилаш-Боаш: Чака ни тежък реванш


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш: Чака ни тежък реванш

Мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш отбеляза, че независимо от разгрома на Интер в първата осминафинална среща от Лига Европа, неговият отбор в никакъв случай не бива да се осланя на постигнатото. Както е известно, „шпорите" победиха „нерадзурите" с класическото 3:0 и на практика решиха въпроса с класирането си за следващата фаза на състезанието. Португалският специалист обаче е на мнение, че срещата-реванш на „Сан Сито" въобще няма да бъде лека разходка.

„Това беше добър мач откъм нашата игра и отлична вечер на европейския футбол. За съжаление, нищо не означава тази победа, защото ни предстои трудно пътуване. Сега просто се надяваме на това, че направихме достатъчно, за да си улесним задачата и да получим добри шансове", заяви Вилаш-Боаш.

Наставникът призна също така, Гарет Бейл заради натрупани картони няма да играе в реванша, а това е огромна загуба за отбора му.

„Очевидно е, че загубата на Гарет е огромна. В предишните мачове той оказа огромно влияние на играта, но аз се надявам, че ще успеем да се справим и без него и да се класираме на четвъртфинал", каза още наставникът на Тотнъм.

 

  Сподели
115