Роджърс: Гордея се със своите играчи


Н. Гавазов

Роджърс: Гордея се със своите играчи

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс след срещата-реванш от 1/16-финалите на Лига Европа против Зенит коментира характера на своите възпитаници, а също така подчерта, че „червените" е трябвало да получат дузпа в една от ситуациите в мача. Както е известно, мърсисайдци започнаха двубоя с дефицит от два гола получени в мача в Санкт Петербург и на практика нямаха шансове за положителен изход от противопоставянето. Въпреки това, домакините демонстрираха качества и бяха на крачка от това да се класират за следващия етап на състезанието.

На пресконференцията след снощния мач Роджърс заяви, че се гордее от играта на футболистите си.

„Много се гордея от отбора и играчите и въпреки отпадането си, ние показахме защо сме част от най-доброто футболно семейство в света. Атмосферата по трибуните и това, че за малко не направихме пълен обрат направиха тази вечер феноменална", заяви Роджърс.

„Може би загубихме още в Русия. Запалянковците и футболистите просто не можеха да направят повече. Но това, че на практика ние почти обърнахме резултата в наша полза, ми дава повод да се гордея с играчите си", допълни наставникът на Ливърпул.

„Жалко, че съдията не отсъди дузпа, Футболист на Зенит игра с ръка в наказателното си поле в самия край на мача, нарушение имаше и това видяха всички. Дори това да не е забелязано от главния арбитър, то има арбитър на линията. Разочарован съм от това решение", каза още Роджърс.

 

  Сподели
92