Енрике: Ако феновете ни подкрепят, може да елиминираме Зенит


Н. Гавазов

Енрике: Ако феновете ни подкрепят, може да елиминираме Зенит

Защитникът на Ливърпул Хосе Енрике е убеден, че ако неговия отбор успее да отбележи бърз гол на Зенит в срещата-реванш от 1/16-финалите на Лига Европа, тогава мърсисайдци имат реални шансове да продължат в следващата фаза на състезанието. Както е известно, „червените" претърпяха поражение с 0:2 в четвъртък и според мнозина специалисти колективът на Брендън Роджърс има малки шансове да излезе с успех от противоборството с руския шампион.

„Зенит е добър отбор, в който действително играят силни футболисти. До колкото знам, тяхното първенство в момента се намира в пауза и те започнаха да тренират едва в края на януари. Това не им попречи да ни победят. 0:2 не е добър резултат, но ако бързо вкараме гол и феновете ни подкрепят, ние може да елиминираме Зенит", заяви Енрике.

„Най-важното за нас на „Анфийлд е да вкараме гол. Не искам да повтарям какво се случи срещу УБА. Просто трябва да използваме своите шансове в нападение и да вкарваме, а също така и да подобрим действията си в защита", допълни испанецът.

 

  Сподели
82