Пардю: Двата гола бяха вкарани по правилата


Н. Гавазов

Пардю: Двата гола бяха вкарани по правилата

Мениджърът на Нюкасъл Алън Пардю коментира първата среща от 1/16-финалите на Лига Европа срещу Металист, а също така даде оценка на шансовете на неговия отбор да продължи напред. Както е известно, двубоят на Острова завърши при резултат 0:0, но наставникът на „свраките" бе категоричен, че играчите му ще се борят до последно за постигане на успех в Харков.

„Няма какво да се лъжем. Не се настройваме за победа с 3:0, ние се настроихме за сериозна игра и така ще се настроим за реванша. Срещата бе равностойна и сега Металист ще трябва да вкарва. Смятам, че това е равностоен съперник. Играха с ентусиазъм и не съм убеден, че ние бяхме по-добри. Всичко ще се реши в Харков - това е ясно. Надявам се, че ние ще продължим напред. Както и в други турнири, ние винаги се борим до последно", заяви Пардю след мача.

„Незачетените голове? Смятам, че двата гола бяха вкарани по правилата. Ако в първия има някакви съмнения, то при втория той си беше чист гол. Правилата се тълкуват в полза на атакуващия тим. Но не смятам, че това стана умишлено, съдията проведе добре мача, без спортен интерес и аз нямам претенции към него", каза още наставникът на Нюкасъл.

 

  Сподели
116