Мадзари: Резултатът не отразява случилото се на терена


Н. Гавазов

Мадзари: Резултатът не отразява случилото се на терена

Старши-треньорът на Наполи Валтер Мадзари сподели впечатленията си от мача от третия кръг на груповата фаза на Лига Европа против Днепър. Украинците постигна ха комфортна победа с 3:1 и продължават да бъдат едноличен лидер с актив от девет точки, докато „партенопеите" се смъкнаха на трето място в класирането с три пункта. Италианският специалист смята, че воденият от него отбор все още не е загубил шансовете си да се класира за плейофите на турнира.

„Както и в мача с ПСВ, ние провалихме първото полувреме. Получихме бърз гол и оттам тръгна всичко. Но като цяло отбора създаде опасни положения колкото противника, но те имаха по-добра организация в играта и оттам се получи разликата. Що се отнася до второто полувреме, в него имаше само един отбор. Вкарахме гол и изпуснахме половин дузина чисти положения. Резултатът не отговаря на случилото се на терена. Мисля, че имаме шансове за излизане от групата", заяви Мадзари в интервю за телевизионния канал Sport 1.

„През миналата година се ориентирахме към добро представяне в Шампионска лига и накрая заехме пето място в Серия А. Това говори, че няма как да играем с един и същи състав и ще се стремим към ротациите, за да сме конкурентоспособни в Италия", каза още наставникът на Наполи.

 

  Сподели
223