Роджърс: Ливърпул прекалено много пропуска


Н. Гавазов

Роджърс: Ливърпул прекалено много пропуска

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс коментира резултата от срещата от втория кръг на груповата фаза на Лига Европа против Удинезе. Както е известно, мърсисайдци загубиха мача с 2:3, а това беше за „червените" първа домакинска загуба в евротурнирите от 2009 година насам. Според наставника на Ливърпул, основната причина за поражението е загубата на концентрация в началото на второто полувреме.

„Изглеждахме много добре през първото полувреме, но след това при нас възникнаха проблеми през първите 15-20 минути. Загубихме концентрация, не се движихме достатъчно и резултатът закономерно стана 1:3. След това успяхме да внесем някои корекции в играта си. Това позволи да върнем един гол. Разочаровани сме, защото отборът контролираше мача продължително време", заяви Роджърс за ITV 4.

„Като цяло отбора игра много добре, но разберете, че е невъзможно във всеки мач да вкарваш по три, четири или пет гола за да спечелиш. Трябва да работим повече върху отбранителните си действия. Ще призная, че много леко допускаме голове", каза още наставникът на Ливърпул.

 

  Сподели
70