ЦСКА ще пише двойка на Мура


В. Мухарски

ЦСКА ще пише двойка на Мура

ЦСКА - Мура
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 26.07.2012г.
Час: 20:00
Съдия: Ханс Каасик (Естония)
 


ЦСКА посреща словенския Мура на националния стадион "Васил Левски" в среща-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа. "Армейците" са считани за фаворити, макар да има куп проблеми пред старши-треньора на тима Стойчо Младенов. Наставникът има на разположение само един нападател за срещата в лицето на юношата Станко Йовчев, който няма нито един гол за тима до този момент. Шеридън получи червен картон в предния мач и пропуска срещата с Мура. Младенов има проблеми и в защитата, след като стана ясно, че Иван Бандаловски е контузен и пропуска мача.

През седмицата стана ясно, че трима играчи на Локомотив Пловдив - Жереми Родригес, Юнес Бенжелюн и Сержиньо подписаха с ЦСКА, но те няма да могат да играят в тази среща. На въпрос: На кой играч ще се разчита да води атаката на отбора, Младенов заяви: "Вече имам идея кой да е нападател, естествено няма да ви го кажа, но знам как ще изглежда отбора". Очакванията са треньорът на "червените" да заложи на Христо Янев на върха на атаката. Бившият играч на Литекс игра точно този пост по време на контролата с Торпедо Москва (загубена с 1:2, но Янев вкара попадението за българския тим б.а.). Като титуляр ще започне Антон Карачанаков, който до скоро лекуваше контузия. Той ще подпомага Анисе и Присо, като тримата ще действат зад Янев.

"За първи път, в цялата ми кариера, се случва да разполагам само с 13 полеви футболисти. Знам, че много пъти сме го казвали, но ние сме ЦСКА и ще се справим и в тази ситуация, изпадали сме и в по-тежки такива. Дори смятам, че това ще мотивира допълнително футболистите. Всичко е възможно да се случи, но не вярвам да се изненадаме с нещо с отбора на Мура. Доволен съм, че работя в ЦСКА, но нещата можеха да бъдат много по-различни. Надявам се, че с времето всичко ще си дойде на мястото и ЦСКА пак ще учи европейските отбори. Нека не подценяваме Мура - те не пуснаха гол в три мача от Европа. Нека подходим сериозно към противника и му отдадем нужното уважение“, заяви Стойчо Младенов.

Играчите на Мура пристигнаха в София с добро настроение. Капитанът на отбора коментира срещата с ЦСКА, като заяви, че отбора трябва да издържи в началните минути на натиска на българите.

"Трябва да сме компактни в защита, да не се разкъсваме, обясни бранителят, "Дори ако получим удар, не трябва да се отваряме до края. Аз се надявам, че ЦСКА ще ни подцени и ще ни изпусне при някоя контра. Ако задържим, към края те ще станат много нервни и ще можем да нанесем своя удар", добави ветеранът от Мура.

Преди броени дни съперникът на ЦСКА в Лига Европа загуби с 1:3 при гостуването си на Хит Горица от първия кръг на първенството в Словения. Мура излезе със същите титуляри, които започнаха и срещу "армейците" при равенството 0:0 преди седмица. За противника на ЦСКА точен в този мач бе Нусмир Фаич с глава след изпълнение на ъглов удар. Според словенските медии несигурната защита е провалила отбора. В отбора вероятно се е натрупала умора от мача с българския вицешампион.


Последни 5 изиграни срещи:
 
ЦСКА:
 
07 юли ЦСКА - Виторул Костанца 1:2 (Приятелска среща)
10 юли ЦСКА - Карабюкспор 1:0 (Приятелска среща)
14 юли ЦСКА - Дрита 2:0 (Приятелска среща)
19 юли Мура - ЦСКА 0:0 (Лига Европа)
21 юли ЦСКА - Ботев Враца 5:0 (Приятелска среща)
 
Мура:
 
05 юли Баку - Мура 0:0 (Лига Европа)
12 юли Мура - Баку 2:0 (Лига Европа)
15 юли Мура - Рудар 1:1 (Лига 1)
19 юли Мура - ЦСКА 0:0 (Лига Европа)
22 юли Горица - Мура 3:1 (Лига 1)
 

Досегашни срещи:
 
ЦСКА - Мура
 
1 среща
0 победи за ЦСКА
1 равенство
0 победи за Мура
Голова Разлика: 0:0
 

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.16
Равен - 6.50
Мура - 10.00
 
Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.20
Равен - 6.00
Мура - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
147