Бандаловски: За малко да станем за смях


Н. Гавазов

Бандаловски: За малко да станем за смях

Защиникът на ЦСКА Иван Бандаловски изрази разочарованието си от играта на "червените" срещу словенския Мура в срещата между двата тима от втория предварителен кръг на Лига Европа. Както е известно, столичният тим имаше леко игрово преимущество в мача, но така и не успя да намери мрежата на своя противни и двата тима се разделиха при нулево равенство.

„Можехме да играем и доста по-добре. Тежко се играе след подготовката, но се надявам на реванша да покажем по-добра игра в завършващата фаза. Ние сме ЦСКА и не трябва да се притесняваме от такива отбори. Трябва да се стегнем във втория мач, въпреки че групата е доста малка. Длъжни сме с тези 15-16 човека да се справим.". сподели Бандаловски пред Дарик.

„Имаше доста центрирания, а вътре нямаше никой. Шеридън блуждаеше в наказателното поле преди да го изгонят, а след това нямахме нападател там. Липсва ни Мораес. Надяваме се Платини да се върне за реванша.", допълни бранителят.

„Треньорът ни каза всичко за отбора на Мура и излезе прав. Забъркаха бетона. Добре, че не ни вкараха гол накрая, защото щяхме да станем за смях", завършва Бандаловски.

  Сподели
256