Младенов: Най-големите ни страхове се сбъднаха


Н. Гавазов

Младенов: Най-големите ни страхове се сбъднаха

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призна, че се нуждае от нападател след разочароващото представяне при нулевото равенство със словенския Мура в първия мач от втория предварителен кръг на Лига Европа. Както е известно, столичният тим имаше леко игрово преимущество срещу дебютанта в евротурнирите, но така и не успя да отбележи гол.

„Потвърдиха ни се очакванията - игра в защита и на контраатаки. Организацията на атаките беше добра, но в крайната фаза бяхме напълно неуспешни. Очаквах повече острота, от два месеца говоря за това. Трябва да намерим креативен централен нападател, иначе ще имаме проблеми през новия сезон", обясни Младенов.

Проблемите за треньора се увеличиха след като Шеридън получи червен картон и няма да може да помогне на своите в реванша.

„Най-големите ни страхове се сбъднаха и останахме без централен нападател за втория мач. Ще имаме много малко време да отработим играта без централен нападател за реванша. През целия мач се блъскахме в една стена отново и отново. Изграждахме атаките, но не успявахме да ги завършим. Настоящият състав не е на необходимото ниво", каза още наставника на „армейците".

 

  Сподели
166