Йънг: Юнайтед може да отвърне на удара


Н. Гавазов

Йънг: Юнайтед може да отвърне на удара

Ашли Йънг е убеден, че Манчестър Юнайтед може да преобърне дефицита от 2:3 в първия мач от осминафиналите на Лига Европа срещу Атлетико Билбао и да се поздрави с успех в противопоставянето между двата отбора. „Червените дяволи" са загубили само десет мача в своята дълга история по европейските терени. Преди поражението на „Олд Трафорд" миналата седмица, отборът на Сър Алекс бе загубил първият си мач срещу Байерн Мюнхен през 2001 година и срещу Милан четири години по-късно. И в двата случая Юнайтед отпадна от по-нататъшната борба.

Йънг е убеден, че този път неговият отбор е в състояние да промени историята и да спечели втората си среща в Европа, въпреки загубата в първия двубой.

„Необичайно е, че ние се намираме в това положение, но тук има страхотен отборен дух и всеки е изпълнен с увереност, че ще успеем. Нашата форма като цяло ни кара да вярваме, че може да вкараме, независимо къде играем.Нашият атакуващ стил е фантастичен напоследък и ние вярваме, че може да вкара двата гола, от които се нуждаем", цитира Sky Sports думите на Йънг.

„Искаме да спечелим всяко състезание и същото важи за Лига Европа. Билбао е впечатляващ отбор и в това се убедихме през миналата седмица. Те са много атакуващ тим, намират се в добра форма и на моменти ни затрудниха максимално. Но аз съм сигурен, че ако дадем 100% от себе си в нашата игра, може отидем там и да постигнем победата, от която се нуждаем", каза още Йънг.

 

  Сподели
81