Сър Алекс: Атлетик беше по-добър от нас


Н. Гавазов

Сър Алекс: Атлетик беше по-добър от нас

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън призна закономерността при загубата от Атлетик в първият мач от осминафиналите на Лига Европа. Както е известно, „червените дяволи" шокираха всички на след като претърпяха поражение с 2:3 от испанският тим на „Олд Трафорд" и поставиха под въпрос по-нататъшното си участие в турнира.

„Победиха ни справедливо. Длъжен съм да призная, че те бяха по-добрият отбор. Смятам, че се отбранявахме лошо и противникът ни застави постоянно да се оглеждаме около собствената си врата. В атака не изглеждахме толкова зле. Това беше интересен и открит мач. Но Атлетик беше по-добър", заяви Сър Алекс за Sky Sports.

„Продължавам да мисля, че сме в състояние да ги елиминираме. В това няма никакво съмнение. Показахме, че сме способни да създаваме положения пред тяхната врата, но трябва наистина да подобрим играта сив отбрана. Предстои ни да помислим над това, как да внедрим Рио Фърдинанд с отчитане на представянето на тима в шампионата", каза още шотландският специалист.

 

  Сподели
94