Еванс: На Олд Трафорд трябва да бъдем внимателни


Н. Гавазов

Еванс: На Олд Трафорд трябва да бъдем внимателни

Защитникът на Манчестър Юнайтед Джони Еванс след първата среща от 1/16-финалите на Лига Европа с Аякс на „Амстердам Арена" призна, че неговият отбор не се е представил по най-добрия начин. Както е известно, „червените дяволи" победиха своя съперник с 2:0, но през първото полувреме отборът на Сър Алекс не изглеждаше толкова впечатляващо както след почивката.

„Възможно е да не играхме толкова хубаво, както ни се искаше, но това беше домакински за Аякс мач. Играта им прилича с тази на Барселона, това е много „открит" отбор, който обича да атакува. Навярно ние самите действахме прекалено открито като някои пресираха , а други не. Но след почивката се представихме по-добре", цитира Sky Sports думите на Еванс.

„Не смятам, че в европейските турнири някой би могъл да се чувства спокойно. В Шампионска лига дори в домакинствата си не успяхме да постигнем нужните резултати. Ето защо трябва да съхраним нашата бдителност на реванша на „Олд Трафорд", където ме длъжни да демонстрираме повече от нашата игра", завършва Джони.

 

  Сподели
96