Хановер и Стандарт Лиеж с победи в група В


В. Мухарски

Хановер и Стандарт Лиеж с победи в група В

Хановер 96 се наложи над гостуващия Ворскла Полтава с 3:1, но въпреки това остана на второ място в крайното класиране с 11 точки, след Стандард Лиеж. Германците още преди този двубой си бяха гарантирали класиране за следващата фаза на турнира Лига Европа.

Hanover's Polish Striker Artur Sobiech (R) And Hanover's Ivorian Striker Didier Ya Konan Celebrate

В 25-ата минута Константин Рауш се разписа след асистенция на Пинто. Малко по-късно Конан направи резултата 2:0. В добавеното време на първата част Роман Безус върна едно попадение, след като се разписа от дузпа.

Hanover's Polish Striker Artur Sobiech (L) And Hanover's Ivorian Striker Didier Ya Konan Celebrate

След почивката падна още едно попадение. Преди това да стане в 57-ата минута Рауш можеше да вкара втория си гол в този мач, но не успя да реализира от дузпа. Така се стигна до 78-ата минута, когато Конан подаде на Собиех и той оформи крайното 3:1.

Hanover's Ivorian Striker Didier Ya Konan Celebrates

В другата среща от групата Стандард Лиеж запази първото си след като победи като гост с минималното 1:0 ФК Копенхаген. По този начин белгийците финишираха на първата позиция с 14 точки от 4 победи и 2 загуби. Единственото попадение в мача бе дело на Мики Бачуай в 31-ата минута. Тимът от Дания остава трети с 5, а Ворскла има 2 точки и е на последно място в групата.

  Сподели
114